Leder i Banedanmark

Vores vision er at udvikle og bygge en attraktiv, grøn, sikker og effektiv jernbane, og vores mission er at levere på vores kerneleverancer: Punktlighed, Asset Management og Projekter. Det kræver god ledelse.

Vi har høje forventninger til dig som leder i Banedanmark. Du får et stort ansvar, men du bliver også mødt af helhjertet opbakning, anerkendelse og ambitioner om, at vi sammen skaber en velfungerende arbejdsplads, hvor trivsel, professionalisme og høj faglighed er i fokus.

Banedanmarks opgaveløsning og strategiske fokus kræver, at du som leder kan agere i forhold til mange forskellige hensyn på samme tid. Til at understøtte denne ambitiøse og til tider svære opgave, fokuserer vi i Banedanmarks ledelsesgrundlag på fire betydningsfulde ledelsesdiscipliner: Strategisk ledelse, driftsledelse, faglig ledelse og personaleledelse.

Som ny leder i Banedanmark får du en grundig indføring i vores ledelsesgrundlag. Og uanset om du er helt ny i ledelsesrollen eller har mange års erfaring, får du gode muligheder for kontinuerlig ledelsesudvikling.

Vores vision er at udvikle og bygge en attraktiv, grøn, sikker og effektiv jernbane, og vores mission er at levere på vores kerneleverancer: Punktlighed, Asset Management og Projekter. Det kræver god ledelse.

Se vores ledige stillinger

Styrk dit lederskab i Banedanmark

I Banedanmark ønsker vi, at alle ledere skal have gode muligheder for at udvikle sig. Derfor har vi et tværgående lederudviklingsforløb for alle ledere i Banedanmark. Forløbet består af tre moduler:

 • God ledelse i Banedanmark og dit personlige lederskab
 • Din personaleledelse i praksis
 • Strategisk ledelse og din kommunikation
 • Lederudviklingsprogrammet er med til at sikre, at du som leder får de relevante værktøjer og sparring, som kræves for at sikre god ledelse i hverdagen.

  I Banedanmark kan du starte en spændende lederkarriere, uanset om det er dit første lederjob, eller om du allerede har mange års erfaring med ledelse. Vi sørger for, at du får de bedste forudsætninger for at løse dine ledelsesopgaver og vokse i rollen som leder.

  Fælles grundlag for god ledelse

  Banedanmarks ledelsesgrundlag er et aktivt redskab til at realisere vores strategi ved at synliggøre og præcisere forventningerne til dig som leder.

  Det udgør en fælles ramme for ledelsesopgaven og ledelsesrummet – der defineres som de muligheder og forventninger, der følger med dit ansvar som leder.

  2 medarbejdere på kontoret

  Ledelsesgrundlag

  Dyk ned i Banedanmarks ledelsesgrundlag

  Ledelsesgrundlag-2024_final
  ""

  Få besked om jobmuligheder

  Få en mail, når der kommer en ledig stilling, der matcher dine ønsker til drømmejobbet i Banedanmark.

  Opret en jobagent
  ""

  Ledige stillinger

  Det er stort at bygge fremtidens grønne jernbane. Vil du være med?

  Se vores ledige stillinger