Støjende arbejde ved Peter Bangs Vej Station i weekenden

Banedanmark er i fuld gang med de sidste arbejder, som vi ikke nåede da vi fornyede banen mellem mellem Valby og Frederikssund i sommeren 2018. I weekenden d. 5.-8. juli skal vi som en del af arbejdet foretage broforstærkninger ved Peter Bangs Vej Station.  

Hvornår arbejder vi
Vi arbejder i døgndrift fra fredag d. 5. juli kl. 20.30 til mandag d. 8. juli kl. 04.30. Arbejdet er lagt i weekenden for at forstyrre togtrafikken mindst muligt.  

Det skal vi lave
Arbejdet er omfattende og består bl.a. af, at vi skal fjerne ca. 200 meter skinner, sveller og skærver på broen over Peter Bangs Vej. Vi skal også udføre en del gravearbejde, når vi skal fjerne jord, grus og skærver, lave ny og bedre afvanding og lægge ny ballast til det nye spor. Til sidst skal vi lægge nye skærver, sveller og skinner og justerer sporet, så der igen kan køre tog på banen fra mandag morgen. 

Kommer det til at støje

Arbejdet vil periodevis være støjende. Det skyldes, at vi blandt andet skærer og svejser skinner og arbejder med store maskiner, der justerer spor, graver og fordeler grus og skærver. Vi beklager eventuelle gener.

Færre tog mellem Valby og Frederikssund
Togtrafikken mellem Valby og Frederikssund vil blive påvirket af vores arbejde, så tjek rejseplanen, inden du tager afsted.  

Læs mere om projektet her.