Weekendspærring ved Vigerslev Allé Station

Fra fredag den 8. juni til mandag den 11. juni nedbryder og fjerner vi den vestlige jernbanebro over Vigerslev Allé. Vi spærrer Vigerslev Allé under jernbanebroen i begge retninger i hele arbejdsperioden.

Arbejdet udføres for at skabe plads til udfletningsanlægget til den nye bane mellem København og Ringsted. For at skabe plads til to nye spor på den niveaufri udfletning, fjerner vi ét af de eksisterende spor og dermed halvdelen af den vestlige jernbanebro ved Vigerslev Allé Station.

Vi udfører arbejdet fra fredag den 8. juni kl. 18:00 til mandag den 11. juni kl. 06:00. I dette tidsrum vil Vigerslev Allé være spærret for al trafik på stykket fra Retortvejskrydset og frem til krydset mellem Ole Borchs Vej og Høffdingsvej. Følg skiltningen på stedet for alternative ruter.

Støjende arbejder

Vi arbejder i døgndrift i hele perioden, og der må forventes støjgener fra arbejder, når vi både skal fjerne det gamle brodæk og nedvibrere stålprofiler til en ny støttevæg i forbindelse med den niveaufri udfletning. 

Vi beklager de gener, arbejdet vil have for dig, og håber på din forståelse i perioden, vi arbejder. Vi gør, hvad vi kan for at mindske generne. 

Tidsplan for den niveaufri udfletning i Vigerslev

Se tidsplanen for arbejdet med den niveaufri udfletning på vores hjemmeside.

Seneste nyt om projektet

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med seneste nyt om anlægsarbejdet. Her kan du også tilmelde dig vores naboinformationsservice, så du får nyheder direkte pr. mail. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kobenhavn-ringsted@bane.dk eller på tlf.: 82 34 05 01. 

Følg os på Facebook