Vi rammer pæle ved Klematisvej

I forbindelse med elektrificeringen af Den nye bane København-Ringsted skal vi ramme kørestrømsfundamenter på tilslutningen til Lille Syd Banen ved Klematisvej. Vi udfører arbejdet under en sporspærring i weekenden den 13. og 14. januar 2018.

Arbejdet med at ramme fundamenterne kræver en sporspærring af Lille Syd Banen. Derfor har vi planlagt arbejdet til den 13. og 14. januar 2018 i tidsrummet fra kl. 07:00-18:00. Selve ramningen starter kl. 08:00, og vi skal ramme betonpæle 11 steder inden for markeringen på kortet. Vi regner med at blive færdige med fundamenterne allerede i løbet af lørdagen, men ved uforudsete hændelser kan vi blive nødt til at arbejde om søndagen.

Sådan arbejder vi

Banedanmark tilrettelægger arbejdet, så støjgenerne reduceres mest muligt. Arbejdet med at ramme fundamenter er kortvarig, og vi bevæger os hurtig til det næste fundament. Vi har lavet en lille film, som viser hvordan arbejdet foregår. Ramningen udføres af skinnekørende køretøjer på sporene. I tillæg udfører vi gravearbejder i området. 

Læs mere om elektrificeringen af Den nye bane.

Seneste nyt om projektet 

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med seneste nyt om anlægsarbejdet. Her kan du også tilmelde dig vores naboinformationsservice, så du får nyheder direkte på mail. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kobenhavn-ringsted@bane.dk eller på tlf.: 82 34 05 01. 

Følg os på Facebook