Vellykket test af første etape på Ringsted Station

Banedanmark har udskiftet 12 sporskifter og bygget nye spor ved Ringsted Station. Arbejderne er en del af den første etape af den igangværende stationsopgradering. Samspillet mellem de nye og gamle sporskifter og spor er blevet testet, og anlægget virker.

Sikringsanlægget på Ringsted Station, der sørger for signaler til togene, fungerer som det skal. Det kan Banedanmark dokumentere, efter at have udført en omfattende test i perioden 22.-26. juli 2017. Det er de to nye spor fra Den nye bane København-Ringsted ind til Ringsted Station, der er årsagen til den omfattende opgradering.

Testen viser, at togene kan skifte spor på vej ind og ud af Ringsted Station på en sikker og forsvarlig måde - helt i overensstemmelse med de gældende regler for jernbanesikkerhed.

”Vi har nogle dygtige entreprenører på banen, og sammen med dem er det lykkedes os at gennemføre første etape af stationsopgraderingen på Ringsted Station i fin stil”, fortæller Banedanmarks byggeleder Jimmy Jensen.

Opgraderingen af Ringsted Station

Ringsted Station var lukket for togtrafik, mens testen blev udført. Passagertrafikken åbnede igen den 27. juli 2017.
Opgraderingen af Ringsted Station fortsætter til slutningen af 2019, og anden etape starter i efteråret 2017

Læs mere om opgraderingen af Ringsted Station.

Seneste nyt om Den nye bane

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med seneste nyt om anlægsarbejdet. Her kan du også tilmelde dig vores naboinformationsservice, så du får nyheder direkte på mail. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kobenhavn-ringsted@bane.dk eller på tlf.: 82 34 05 01. 

Billedtekst:  Sporarbejder ved Ringsted Station op til testen af sikringsanlægget i slutningen af juli 2017.