Udvidet arbejdstid resten af august

Banedanmark er gang med en række banetekniske arbejder og afsluttende opgaver på Den nye bane København-Ringsted. Frem til udgangen af august 2018 kan du opleve aktiviteter i og ved sporene langs med den kommende højhastighedsbane – i kortere perioder også i aften- og nattetimerne.

Vi gør rigtig meget for at få arbejderne koordineret, så de kan blive udført i dagtimerne mandag til fredag. Uanset er vi ved visse opgaver nødt til at lægge nogle af dem i aften- og nattetimerne samt i weekenderne.

Ikke-støjende arbejder lægges til natten

Arbejderne vil være sporjustering af enkelte sporfejl, skærveballastregulering, udlægning af mindre mængder af skærveballast, kontrol af sporanlæg mv. Skærveballasten er de knytnævestore sten der ligger under i skinnerne. De støjende aktiviteter vil primært blive udført i dagtid. Hovedparten af arbejderne har karakter af at være ikke-støjende arbejder. Dog vil du kunne opleve motorstøj fra arbejdskøretøjer. 

Banedanmark forventer, at ovennævnte plan for aften-, nat- og weekendarbejde vil blive anvendt frem til udgangen af august 2018. 

Livsfarligt at krydse banen

I efteråret starter vi med testkørsler og sætter strøm til kørestrømsanlægget. Vi gør opmærksom på, at det er både livsfarligt og forbudt at krydse banen.

Seneste nyt om Den nye bane

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med seneste nyt om anlægsarbejdet. Her kan du også tilmelde dig vores naboinformationsservice, så du får nyheder direkte på mail. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kobenhavn-ringsted@bane.dk eller på tlf.: 82 34 05 01.