Opstart på Køge Nord Station Øst

Den 13. november går Køge Kommune og Banedanmark i gang med at etablere forpladser øst for S-banesporene samt perroner til S-banen. Arbejderne ved forpladserne forventes afsluttet i starten af marts af 2019. De indledende arbejder består blandt andet af fjernelse af buske og træer og opstilling af byggepladshegn. 

Det skal vi lave

Vi skal i perioden frem til marts 2019 færdiggøre S-baneperronerne og etablere en forplads til blandt andet cykelparkering.  I øvrigt skal vi i weekenden i uge 46 montere de sidste to trapper og rulletrapper ved S-baneperronerne. Du kan forvente en del arbejdskørsel i forbindelse med arbejderne.

Stiomlægning

Cykelstien ved gangbroens gavl (Kirstinedalsstien) bliver omlagt fra uge 47 til starten af marts 2019. Den vil i hele perioden være farbar.

Hvornår arbejder vi

Vi arbejder primært i dagtimerne mellem kl. 7:00 og 18:00, men vil også udføre arbejder under natspærringer på Køge Bugt Banen i weekenderne uge 45 og 46 samt nætterne til mandag, tirsdag og onsdag i uge 45.

Vi har dispensation til udvidet arbejdstid ved behov. Arbejderne, vi udfører, vil dog ikke være specielt støjende.

Vi beklager generne og håber på din forståelse, mens arbejdet står på. 

Seneste nyt om Den nye bane

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med seneste nyt om anlægsarbejdet. Her kan du også tilmelde dig vores naboinformationsservice, så du får nyheder direkte på mail. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kobenhavn-ringsted@bane.dk eller på tlf.: 82 34 05 01.