Justeringsarbejder i Ringsted

I forbindelse med tilslutningssporene fra Den nye bane til Ringsted Station vil Banedanmark arbejde på enkelte aftener og nætter i august, september og oktober måned. Arbejderne er et led i at gøre Den nye bane klar til mere togtrafik fra december 2019.

Natarbejder

Natten til den 31. august og til den 1. september 2019 udfører vi justeringsarbejder med en stor skinnekørende entreprenørmaskine ved en perron inde på stationen (spor 5) og spor 1 ud for Dyssegårdsvej. Desuden udfører vi arbejder på Rønnedevejbroen natten til onsdag, natten til torsdag og natten til fredag. Vi starter arbejdet tirsdag aften den 27. august og forventer at være færdige fredag morgen den 30. august.

Døgnarbejder

Den 20. til 23. september 2019, den 27. til den 30. september samt i perioden fra den 4. oktober til den 28. oktober 2019 udfører vi blandt andet gravearbejder og justering af spor. I de tre perioder vil der også være ballastaflæsning, som vil give kortvarige støjgener. Vi forventer at arbejde hele døgnet i de pågældende perioder.

Vi beklager generne og håber på din forståelse, mens arbejdet står på. 

Seneste nyt om Den nye bane

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med seneste nyt om anlægsarbejdet. Her kan du også tilmelde dig vores naboinformationsservice, så du får nyheder direkte på mail. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kobenhavn-ringsted@bane.dk eller på tlf.: 82 34 05 01.