Arbejde på gangbroen ved Køge Nord Station

Vi arbejder i øjeblikket på at få klargjort de forskellige brosektioner, der ligger på begge sider af motorvejen ved den kommende Køge Nord Station, så de kan løftes på plads. I den forbindelse benytter vi St. Bededagsferien – nærmere bestemt den 27., 28. og 29. april - til at arbejde på den sektion af broen, der befinder sig mellem motorvejen og S-banen. 

Der er dog kun tale om arbejde, der støjer minimalt, og der vil således ikke være større gener fra arbejdet. Arbejdet vil finde sted mellem kl. 07.00 og 18.00.

Om Køge Nord Station

Køge Nord Station kommer med sin 225 meter lange gangbro til at forbinde S-banen med fjernbanen, henover Køge Bugt Motorvejen. Stationen åbner ifølge planen sammen med Den nye bane til maj 2019. Hvis du gerne vil vide mere om stationen, kan du se mere på Den nye banes hjemmeside.

Seneste nyt om projektet

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med seneste nyt om anlægsarbejdet. Her kan du også tilmelde dig vores naboinformationsservice, så du får nyheder direkte på mail. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kobenhavn-ringsted@bane.dk eller på tlf.: 82 34 05 01.