Banedanmark udfører støjende og vibrerende arbejder i påsken

Der bliver banket, vibreret, arbejdet med gravemaskiner og kørt jord væk, når Banedanmark arbejder ved Viaduktvej og langs Voerbjerglund kolonihaver i påsken.

Arbejdet udføres i påsken, hvor Banedanmark har tilladelse til at spærre sporet, mens vi arbejder i døgndrift.

Arbejdet er en del af byggeriet af den nye bane til Aalborg Lufthavn, etableringen af et nyt dobbeltspor nord for Lindholm og er samtidig et led i forberedelserne til den kommende elektrificering af jernbanen.

 

Arbejdet ved Viaduktvej

Fra den 1. april gør vi klar til, at vi skal udføre rammearbejde, hvilket betyder, at vi har aktiviteter og kørsel i området hele døgnet.

I perioden 8.-10. april 2020 skal vi ramme ca. 16 betonpæle ved broen ved Viaduktvej.

I perioden 10.-14. april skal vi ramme spuns for afstivning af jorden ved broen. Det sker som led i sænkning af sporet under Viaduktvej, der skal skabe plads til de fremtidige kørestrømsledninger under broen. Vi har aktiviteter og kørsel i området hele døgnet, men rammearbejdet, som er de mest støjende og vibrerende arbejder, foregår periodevist i tidsrummet mellem kl. 08:00 og 20:00.

Hvis der opstår uforudsete ting undervejs, kan det blive nødvendigt at forlænge arbejdsperioden.

Arbejdet ved banestrækningen langs Voerbjerglund kolonihaver

I perioden 1. – 14. april 2020 skal Banedanmark etablere et ny sporskifte syd for Søndergårdsvej. Der vil i den forbindelse være arbejde med gravemaskiner og jordkørsel hele døgnet.

Støj, støv og trafik på hele strækningen
I hele perioden fra den 1.-14. april 2020 forventer vi, at der periodevis vil forekomme arbejde med gravemaskiner og jordkørsel hele døgnet på hele strækningen mellem Viaduktvej og Søndergårdsvej. Derfor betyder arbejdet perioder med gener i form at støj, vibrationer og støv. Vi beklager de gener der er forbundet med vores arbejde. Vi gør, hvad vi kan for at begrænse generne.

Kontakt os
Du er også velkommen til at kontakte Banedanmark på Aalborglufthavn@bane.dk, hvis du har spørgsmål til arbejdet med jernbanen.

mere at vide om projektet
Du kan læse mere om projektet på vores hjemmeside bane.dk