Nabo til masten

Som nabo til banen og masten kan der opstå mange spørgsmål, som du gerne vil have afklaret. På siderne her kan du få svar på det meste, men er der noget, du ikke kan finde, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

 

Nogle steder opgraderer vi eksisterende master og i andre områder uden mobil- og internetdækning, etablerer vi nye master. Hvis du bor tæt på en mast ved jernbanen, så er det højst sandsynligt én, der sørger for den vigtige radiokommunikation mellem lokomotivførere og personalet i fjernstyringscentralen. Hvis den er for lav til at kunne skabe den nødvendige dækning i området, udskifter vi den med en ny, højere og stærkere mast.

 

Placeringerne af masterne er valgt i hensyn til omgivelser, miljø samt afstand til eventuelle naboer. Vores arbejde med etablering af masterne kan komme til at påvirke de nærmeste naboer. Der vil være kørsel med lastbiler i arbejdsperioden, og for at etablere strømforsyning bliver det nødvendigt med gravearbejde i forbindelse med den nye stikledning. Se siden Teknisk information for at få mere at vide om masten.

 

Vi vil gerne være gode naboer
Vi gør vores bedste for at tage hensyn til omgivelserne, men vi undgår ikke, at der kan opstå gener i form af støj fra vores arbejde og øget tung trafik i områderne langs banen og ved byggepladsen, når vi fragter byggematerialer til og fra pladsen, samt når masten skal samles og rejses. Sidstnævnte sker i sene aften- eller nattetimer under en sporspærring. Skal du rejse med toget i de sene timer af døgnet, så husk at tjekke Rejseplanen.dk, før du planlægger din rejse.

Vi beklager eventuelle gener i forbindelse med vores arbejde.