Åbent hus-arrangement den 22. januar

Banedanmark skal i 2018 ombygge to centrale broer i Randers - på Viborgvej og Parkboulevarden - for at få plads til kørestrømsanlægget under broerne. 

For at fortælle om ombygningen af broerne  holder vi åbent hus den 22. januar. I tre timer står projektledere og fagfolk klar til at svare på spørgsmål om ombygningen af broerne, hvorfor den er nødvendig, og  hvordan arbejdet berører naboer og passagerer. 

Åbent hus-arrangementet foregår mandag den 22. januar klokken 15-18 hos Randers FC, BioNutria Park, Viborgvej 92 i Randers.

"Vi glæder os meget til at fortælle om projekterne, for vi ved godt, at vores arbejde både vil kunne høres og ses i bybilledet i 2018. Vi er allerede i tæt dialog med kommunen og de naboer, der for alvor bliver berørt af vores arbejder, for vi kommer til at trække på både deres og passagerernes tålmodighed," siger Martin Bøgh Friis, der er projektleder på ombygningen af broerne i Randers.

Ved arrangementet vil det også være muligt at høre mere om sporombygningen mellem Langå og Hobro, som også finder sted i 2018 og blandt andet inkluderer  større ombygninger på stationerne i Randers og Hobro.